El Xiaomi Mijia Projector 2 Pro compta amb una bombeta capaç d'assolir els 1300 lúmens ANSI, suportant al seu torn 100% Rec709 i descodificació HDR10 +. Depenent de la distància, la seva imatge projectada serà d'entre 60 i 200 polzades.

Una de les claus de la nova projector de Xiaomi és la seva capacitat per ajustar-pràcticament a qualsevol superfície i paret. Per al primer, compta amb un sistema de correccion trapezoïdal automàtica perquè la pantalla sigui el mes rectangular possible en tot moment.

Xiaomi Mijia Projector 2 Pro

Per la segona, tenim dues opcions d'enfocament. Un és el manual, indicat si anem a deixar el projector fix en un punt de la casa (com un suport a paret o sostre) i no ho mourem. El segon és un sensor ToF que permet calcular automàticament i de forma precisa la distància entre el projector i la paret per a realitzar l'enfocament de la forma més correcta.

Xiaomi Mijia Projector 2 Pro

Té un processador Amlogic T972 fabricat en procés de 12 nanòmetres, a més de 2 GB de memòria RAM i 16 GB d'emmagatzematge. Compta amb correcció trapezoïdal automàtica, funcions de zoom i canvi de pantalla sense parpelleigs bruscos. Això és útil, ja que el projector és compatible amb DLNA, AirPlay 2 i Miracast. No és un Chromecast a l'ús, però si anem a poder manar certs continguts de l'movil a l'projector.

Xiaomi Mijia Projector 2 Pro

El Xiaomi Mijia Projector 2 Pro afegeix dos altaveus de 1.75 polzades de 10W cadascun. De resta, afegeix connexió Bluetooth, 2x HDMI, 2x USB 2.0, S / PDIF, connector de xarxa i suport per a l'assistent de veu XiaoAI, DLNA, Miracast i AirPlay.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mijia Projector 2 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mijia Projector 2 Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top