Xiaomi Mijia Projector Youth Version mitjançant la lampara LED que incorpora pot projectar vídeo a 1080p, o Full HD, amb una mida de pantalla simulat que va des de 50 fins 120 polzades de diagonal. Admet el format HDR10 per a una major varietat de colors i té una manera de llum difusa que et permet veure imatges amb menys llum directa i després descansar els ulls.

Xiaomi Mijia Projector Youth Version

El Mijia Projector Youth Edition aquesta òbviament equipat amb un sistema d’altaveus d’alta qualitat (fins 90Hz) que admeten Dolby, descodificació DTS i so envoltant virtual de dos canals.

El projector té un mòdul Bluetooth integrat per connectar un telèfon intel·ligent sense fil i reproduir música com si fos un simple altaveu Bluetooth. Quant a la resta de la connectivitat, tenim Wi-Fi de doble banda, un port d’àudio de 3.5mm, un port USB3.0 i un HDMI.

Xiaomi Mijia Projector Youth Version

Una altra de les opcions interessants que porta aquest projector és que té un assistent virtual, que pot usar-se per iniciar un vídeo, programar una alarma i fins i tot controlar altres dispositius Mijia a casa.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mijia Projector Youth Version mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mijia Projector Youth Version

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top