Un dia mes Xiaomi ens sorprèn amb un nou gadget per a la llar. En aquesta ocasió es tracta d'una nova lampara d'escriptori que amb una potent il·luminació de fins a 1.200 lúmens i un braç articulat capaç de regular-se en qualsevol direcció, amb un preu fantàstic.

Xiaomi Mijia Table Lamp Lite

La seva il·luminació LED de 8W ofereix una temperatura de color de 4.000K i una quantitat de llum total de 1.200 lúmens. A més, garanteix una il·luminació gradual de fins a 545 lúmens en un radi de 30 cm i 197 lúmens en un radi de 50cm.

Parlem de la nova Xiaomi Mijia Table Lamp Lite, una variant de tan sols 408x140x410mm i un pes de 0.6Kg, que promet una il·luminació agradable i una cura òptim de la nostra salut ocular al no desprendre cap tipus de llum blava. Centímetre més amunt, al llarg de la seva baso principal, se situa una articulació que a més de permetre'ns dirigir la il·luminació LED en un angle de fins a 218º, és capaç de rotar en 180º.

Xiaomi Mijia Table Lamp Lite

En detall, ens trobem davant d'un lampara fabricat al clàssic plàstic ABS de color blanc, que tant caracteritza els productes de Xiaomi. El seu disseny manté un alt nivell de minimalisme a fi de compaginar amb pràcticament qualsevol decoració.

A la seva base de mida compacte trobem un petit botó tàctil en format concavo. Aquest nor permet no només accionar el seu funcionament sinó a més, mitjançant una pulsacion llarga configurar fins a un total de 3 nivells d'il·luminació.

Les millors ofertes per aconseguir el XIAOMI Mijia Table Lamp Lite mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

XIAOMI Mijia Table Lamp Lite

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top