Xiaomi Mijia Vacuum G1 amb un motor NIDEC i una potència de succió de 2200 Pa. Incorpora un dipòsit de 200 ml per a l’aigua. Disposa de dos raspalls i un sistema de navegació de sensors.

Xiaomi Mijia Vacuum G1 pot escombrar i fregar, incorpora un dipòsit de 200 ml per a l’aigua i és que disposa d’una bomba d’aigua electrònica per poder passar la mopa i fregar diferents tipus de sòl. A més d’incorporar un sistema de 3 filtres i succió de 4 velocitats.

Xiaomi Mijia Vacuum G1

El Mijia Robot Vacuum G1 aquesta equipat amb un motor NIDEC japonès amb una potència de succió de 2200 Pa i admet el canvi de potència de succió en 4 passos. Que pot escombrar pèls petits, pelusses i pols, etc.

Xiaomi Mijia Vacuum 1G compta amb un disseny minimalista i en color blanc que tant caracteritza els productes de la firma. Disposa de dos raspalls arrossegadors a cadascun dels seus extrems i un sistema de navegació de sensors.

Xiaomi Mijia Vacuum G1

Per l’autonomia, l’Mijia Vacuum G1 disposa d’una bateria de 2.500 mAh, que com a resultat permet netejar durant una hora i mitja o l’equivalent a 120 metres quadrats de la nostra llar. És compatible amb l’aplicació El Mi Home de Xiaomi des de la qual configurar opcions, veure el mapa de la nostra casa mentre el robot va netejant o especificar zones concretes per on volem que passi el robot.

Finalment dir que la Xiaomi Mijia Vacuum G1 és compatible amb el control de veu XiaoAI. També es pot vincular amb el pany de la porta intel·ligent, així un cop aquestes fora per treball el robot d’escombrat domèstic comença a funcionar.

Xiaomi Mijia Vacuum G1

Característiques Xiaomi Mijia Vacuum G1

  • Raspalls: Dos raspalls per escombrar i Fregaterres
  • Dimensions: 82 mm d’altura
  • Dipòsit: 600 ml Aigua 200 ml
  • Connexió: WiFi 2.4 GHz, aplicació Mi Home
  • Motor i potència: NIDEC i 2200 Pa
  • Bateria: 2.500 mAh 60 minuts

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mijia Vacuum G1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mijia Vacuum G1

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top