Xiaomi presenta a l’Xiaomi Mi Surface, també anomenat Xiaomi Monitor Gaming Corb de 34 polzades, és el segon monitor gaming que porta a l’mercat. Fa uns dies us vam presentar l’altre monitor, el Xiaomi mi Display 23,8 polzades, però aquest Mi Surface es postula com el mes top de la companyia.

El Xiaomi Mi Surface és un monitor corb de 34 polzades amb un format panoràmic ultrawide amb una resolució total de 3.440 x 1.440 píxels i una ràtio de 21: 9. El més destacable és la taxa de refresc de 144 Hz i una gamma de color sRGB a el 121% perfecte per als amants dels videojocs, a més de comptar amb suport per a AMD Freesync.

Xiaomi Monitor Gaming

Compta amb un disseny minimalista gairebé sense marges que li donen aquest aspecte tan top. Aquest Xiaomi Monitor Gaming 34 Corb es pot regular tant l’altura com la rotació o la inclinació. Una cosa bastant curiós és que aquest monitor es subjecta a el peu per magnetisme, desprendiendose d’aquesta forma dels cargols. En l’apartat de la connectivitat trobem, tan sols, dos ports HDMI i dues DisplayPort.

Un dels aspectes més atractius d’aquest monitor, és que el panell està fabricat per Samsung amb una tecnologia de reducció de llum blava per reduir la fatiga visual. El temps de resposta és de 4 milisegons per una brillantor màxim de 300 nits. D’altra banda, la seva ràtio de curvatura arriba als 1500R.

Xiaomi Monitor Gaming

El Xiaomi Monitor Gaming Corb de 34 polzades no té com unico publico els amants dels videojocs, té les característiques suficients per a qualsevol dissenyador gràfic o simplement com a ús d’ofimatica. Aquest Mi Surface és capaç de crear una configuració multipantalla i d’aquesta manera treure-li el màxim rendiment a la nostra pantalla.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Monitor Gaming mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Monitor Gaming 34

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top