Com sempre Xiaomi no para de ofercernos noves formes de moure’ns per la ciutat, aquesta vegada a amb el Xiaomi Ninebot Segway Drift W1, és una espècie de scooters autobalanceados que permeten a l’usuari dur a terme una extraordinària varietat d’accions, funcions i connectivitats sorprenents.

Xiaomi Ninebot Segway Drift W1

Els e-skates amb un mobiliari lleugers, petits i fàcils de portar té unes dimensions de 29 centímetres de longitud, una amplada de 12 cm i una alçada de 16 centímetres .. El disseny dels pneumàtics s’ha centrat a millorar l’estabilitat i la maniobrabilitat, i les estoretes són antilliscants i als costats trobem unes llums LED.

El Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 és capaç de córrer a una velocitat màxima de 12 km / h pot suportar un pes de 100 kg. És resistent a l’aguacon un rang de proteccción IP54. El scooter de Xiaomi té integrat dos motors de cub d’alta potència de 250 Watts.

Xiaomi Ninebot Segway Drift W1

Per reduir l’impacte de xoc, els Xiaomi Ninebot Drift W1 compten amb silicon anti-col·lisions de 10 mm situat una mica més amunt de les rodes. Els tenen Ninebot Segway Drift W1 compten amb tecnologia de autobalance.

La vida útil de les seves dues bateries és de 45 minuts, conseqüència de dues piles de ions de liti de 44.4 Wh. La bateria triga 3 hores a carregar-se. Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 cada unitat pesa gairebé 3,5 kg, Els patins estan fabricats d’una aliatge de magnesi, pel que són bastant resistents.

Xiaomi Ninebot Segway Drift W1

Gearbest 418€AQUI
CUPON: GBW1339

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top