Avui portem una cosa totalment diferent als articles que solem comentar en aquest blog, i és que Xiaomi ha fabricat un atractiu ukelele acabat en dos tons que et permetrà tocar la teva música preferida, i si no tens ni idea de com fer-ho, no et preocupis perquè el Xiaomi Populele et ensenyés a fer-ho, ja que com hem avançat es tracta d’un instrument intel·ligent que podràs vincular al teu telèfon o tablet per treure-li el màxim rendiment i que ara podràs trobar a la venda.

Xiaomi Populele

Aquest ukelele d’Xiaomi té un pes de tot just mig quilogram i unes dimensions de 58.42 x 25 x 12 cm. El Xiaomi Populele Smart Mini Guitar té el disseny d’un Ukelele clàssic, equipat amb quatre cordes i fabricat amb materials d’alta qualitat, ja que el panell està elaborat amb recobriment d’avet A ++, mentre que les cobertes tant superior com inferior estan fabricades en auró europeu, el diapason aquesta elaborat amb plàstic ABS d’alta resistència i les seves cordes estan fabricades en niló italià Aquila, unes cordes que ofereixen uns baixos més profunds i que són molt còmodes d’emprar gràcies al seu tacte sense que es maltractin les mans per l’esforç . La seva part posterior és lleugerament convexa de manera que ofereix un so més clar, mentre que el gruix del coll s’adaptés a la forma del palmell de la mà oferint un ús molt més còmode i confortable fins i tot després de llargues hores d’assajos.

Xiaomi Populele

Xiaomi ens permet treure-li el major partit a la tecnologia de l’Populele de Xiaomi i aprèn de forma autodidacta amb el seu tutorial interactiu, de manera clara i entenedora, aconseguint memoritzar i aprendre els acords mentre et diverteixes. L’aplicació es diu Populele, un cop descarregada al nostre dispositiu mòbil ho vincularem amb el Ukelele mitjançant Bluetooth, a més de la interfície fàcilment comprensible, és capaç d’ajudar-nos a aprendre, oferir consells de veu i vídeo per a cadascuna de les nostres accions. Aquest porta incorporat un port micro USB, a través d’aquest port carregarem la bateria de 800 mAh que integra el Populele de Xiaomi al seu interior, bateria que trigués aproximadament a realitzar una càrrega completa unes 2 hores.

Xiaomi Populele

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Populele mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Populele

Gearbest 73€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top