Anem a parlar de l'Xiaomi Redmi 27 aquest nou monitor, com el seu nom indica, té una mida de 27 polzades, resolució Full HD, i 60 Hz de freqüència de refresc overclockeable a 75 Hz. Utilitza un panell IPS, amb bons angles de visió. El temps de resposta de 6 ms GTG, de manera que no sabem quina serà la xifra «real» en MPRT com sol posar-se en els monitors amb panell IPS, i que pot portar a confusió. El contrast és de 3000: 1.

Xiaomi Redmi 27

El monitor compta amb vores molt fins a la part superior i en els laterals, a més de filtre per a la llum blava. També compta amb un botó d'apagada que fa de joystick i ens permet navegar de manera còmoda pels menús.

Xiaomi Redmi 27

La lluentor és de 300 cd / m2, amb un panell de 8 bits nadius. A nivell de connectivitat compta amb un port HDMI 1.4, i un altre VGA, cosa poc comú en ple 2021, però que garanteix compatibilitat amb ordinadors antics i oficines on aquest monitor es fes servir bastant amb tota probabilitat. També tenim connector jack de 3,5 mm, ideal per endollar auriculars o altaveus. Per desgràcia, el suport de l'monitor només permet fer ajustos de inclinació cap endavant i cap enrere, i no és compatible amb l'estàndard VESA per utilitzar altres suports o braços articulats.

Les millors ofertes per aconseguir el XIAOMI Redmi 27 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

XIAOMI Redmi 27

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top