Xiaomi presento al costat dels seus nous Redmi K40 a la renovacion dels seus auriculars sense fil més barats. Parlem dels Redmi AirDots 3, una nova generació que ja podem comprar.

A diferència dels anteriors models, els nous Redmi AirDots 3 prenen un aspecte mes polit i una major varietat de colors. Ara, no només compten amb unes línies de disseny més modernes, sinó que a més els podem comprar en blau, blanc i rosat.

Xiaomi Redmi Airdots 3

A més, aquesta nova generació porta amb si tecnologia Bluetooth 5.2. En combinació amb el seu nou xip Qualcomm 3040, aconsegueixen una millor qualitat de so i potser el més important en aquest tipus d’auriculars, una latència gairebé nul·la.

Pel que fa a autonomia es refereix, els Redmi AirDots 3, tot i ser uns auriculars sense fil econòmics, ofereixen fins a 30 hores d’autonomia gràcies al seu estoig de càrrega. A més, inclouen APTX Adaptive.

Xiaomi Redmi Airdots 3

Però ahi no queda tot. Els nous auriculars sense fil Redmi AirDots 3 compten amb suport total per MIUI. Després obrir-los sobre el nostre Xiaomi, Redmi o POC, es desplegués en pantalla una finestra emergent amb la informació dels auriculars i el seu nivell de bateria.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Redmi Airdots 3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Redmi Airdots 3

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top