Hem preparat un complet anàlisi dels Xiaomi Redmi AirDots, un model molt més mesurat. Un model que arriba al mercat per sorprendre per una relació qualitat preu sense rival. Cal no confondre’ls amb els AirDots Pro. En aquest cas estem davant la gamma d’auriculars sense fil i independents de la família Redmi. I ja et vam avançar que ens han sorprès, i per bé.

Els hem provat unes dues hores al dia durant una setmana i no se’ns han caigut ni una vegada. També hem de destacar el còmode que resulta el usar-los ja que no molesten al cap del temps, si bé és cert que per la seva bateria no són auriculars que anem a portar moltes hores llocs. Amb un pes de tan sols 4.1 grams, els Xiaomi Redmi AirDots són realment petits, el que fa que en termes de disseny estiguin prou bé. Llueixen realment bé a l’oïda, a més d’adaptar-te perfectament al teu pabellon auricular a través de les diferents coixinets que compten.

Xiaomi Redmi AirDots

A més, compten amb un botó físic que ens permetrà accedir a diferents funcions, com activar l’assistent de veu de Google, o fins i tot Siri, a més de pausar la música. També comptem amb un LED indicador per saber l’estat del mateix. I ull, que arriben amb resistència a les esquitxades a través de la protecció IPX5. I tenint en compte el seu preu, és ideal per sortir a córrer o practicar qualsevol altre esport.

I la caixa és bastant moderada, de manera que la podrem portar còmodament. Fabricada en policarbonat, ens trobem amb un producte que pesa només 36 grams, un altre detall a tenir en compte. A la part del darrere, és on veurem el microUSB per carregar el dispositiu. Al seu interior, ens trobem amb els auriculars, que compten amb un sistema de imantat perquè no se separin.

Xiaomi Redmi AirDots

Quant a la bateria la bateria dels Xiaomi Redmi AirDots, dir que la caixa ofereix 300 mAh d’autonomia per fer tres càrregues completes. I només triga a carregar-se 3 hores. Pel que fa als auriculars, dir que ofereixen unes 3 hores d’autonomia, de manera que en aquest aspecte no tenim res a criticar. En total tenim 12 hores garantides d’ús. Dir que compta connectivitat Bluetooth 5.0, oferint una connexió estable. A nivell auditiu, aquests Xiaomi Redmi AirDots ofereixen una qualitat raonable dins del seu preu. Evidentment, no es poden comparar amb uns AirPods 2, o altres models de major qualitat, però a aquest preu no pots demanar més.

Xiaomi Redmi AirDots

Això si, el volum sona bastant, encara que si pugem al màxim perdrem qualitat per patir distorsió. A més, en sonar tan alt pots gaudir d’una cancelacion de soroll notable. ¿I les trucades? Doncs ens passa el mateix que al comparar-lo amb models de gammes més altes. Com era d’esperar, els Xiaomi Redmi AirDots no tenen precisament la millor qualitat de so, però compleixen la seva funció si vols uns auriculars sense fil barats. Si, podràs rebre trucades perfectament.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Redmi AirDots mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Redmi AirDots

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top