Anem a veure el Xiaomi Redmi Note 10S, que és el germà d'en mig una gran capacitat de bateria i dóna el salt a el millor panell, a el millor preu amb panell AMOLED, pantalla de 6,43 FULL HD +, taxa de refresc de 60 Hz , 3 càmeres amb un sensor principal de 64 mpx, bateria de 5000 mAh, càrrega ràpida de 33W, 64-128 Gb d'emmagatzematge. Amb tot això es converteix en la major competència a barallar dins de la gamma mitjana!

Xiaomi Redmi Note 10S

El Xiaomi Redmi Note 10S, tenen un disseny amb nous canvis dins de la seva pròpia gamma Redmi noti. El mes destacat i diferencial és el mòdul de càmeres. Aquest es troba a la cantonada superior esquerra, amb una forma rectangular amb cantonades molt arrodonides i es compon de 3 càmeres. A la part general de l'terminal se segueix apostant per un forma de vora corbats en la posterior i una pantalla totalment plana. El lector d'empremtes se situa en la part posterior, resistent a esquitxades.

Xiaomi Redmi Note 10 S, a la pantalla donen un salt important de la pantalla LCD i a el panell AMOLED. Aquest abasta un ample bastant ampli de 6,43 polzades i amb una resolució FULL HD +, amb una taxa de refresc de 60 Hz. Aquest terminal compta amb un processador Mediatek Heli G95, que segons la marca arriba a ser un 31% més ràpid que el de l'anterior model.

Xiaomi Redmi Note 10S

El Xiaomi redmi, ofereix un model base amb una memòria RAM de 6 Gb i 64 Gb d'emmagatzematge i una altra versió amb 8 Gb de RAM i 128 Gb d'emmagatzematge. Compten tots amb UFS 2.2 i són ampliables amb Micro SD.

Aqui per últim i no per això menys important, parlem de la bateria amb una molt bona capacitat de 5000 mAh i amb una càrrega ràpida de 33 W. Això ens oferirà 01:00 autonomia més que suficient per a tot el dia i com hagis de carregar de nou podràs fer-ho en molt poc temps ja que inclou el carregador amb la màxima potència que suporta el Xiaomi Redmi Note 10S.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Redmi Note 10S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/64GB

Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top