La barra de so Xiaomi Redmi TV Sound Bar compta amb un pes de tot just 1.5kg, disseny minimalista, 3 tipus d'entrada de so: Bluetooth 5.0, entrada jack d'àudio AUX i SPDIF i inclou altaveu de 30W.

Xiaomi Redmi TV Sound Bar

Redmi TV Sound Bar té una mida és de 780x64x63mm, i compta amb un pes de 1.5kg. Aquesta coberta amb una malla rígida en la part frontal. Els connectors estan en la part posterior, i la barra a més permet col·locar-la a la paret o sobre una taula davant de la televisió. La barra només està disponible en color negre mat.

Al lateral dret trobem els controls, podem pujar o baixar el volum. El botó superior, si ho deixem premut, encén o apagar la barra, mentre que amb una pulsacion curta parem o seguim la reproducció. Si deixem premut el de baixar el volum, silenciem la barra. A la part inferior ens permet canviar de font d'àudio o activar l'aparellament Bluetooth per connectar qualsevol dispositiu que vulguem.

Xiaomi Redmi TV Sound Bar

La Redmi TV Bar arriba amb connexió Bluetooth 5.0 el que et assegura la millor connexió sense fil, si prefereixes la màxima qualitat de so també té entrada d'àudio S / PDIF i el clàssic connector de 3,5 mm.

En el seu interior s'amaga un altaveu intern de 30 watts que ha estat ajustat, segons apunta la mateixa Xiaomi, per aconseguir crear efecte de so envoltant. Té un rang de freqüència acústica que va des dels 80 Hz als 200000 Hz, tot això amb una impedància nominal de 4 ohms.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Redmi TV Sound Bar mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Redmi TV Sound Bar

CUPON: BGCNHKRM – BGCNHYUR

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top