Xiaomi ha presentat el portàtil RedmiBook Air 13, un dispositiu que com bé indica el seu nom busca imitar les millors bondats de l'MacBook Air d'Apple: portabilitat i potència en un format ultrabook.

Però parlem de Xiaomi, i parlem per tant d'una relació qualitat-preu mes que bona, encara que parlem d'un portatil que per ara es queda a la Xina. Perquè disposem de processadors Intel d'10ª Gen en el seu interior, resolucion 2.5K i un format 16:10, perfecte per navegació web i ofimatica.

RedmiBook Air 13.3

El processador és, concretament, un Intel i5-10210Y, un SoC de 4 nuclis i 8 fils que és capaç d'arribar a velocitat turbo els 4.5 GHz, la qual cosa està bastant bé tenint en compte que aquest ultrabook és de baix cost.

Aquest ultrabook destaca per tenir només poc més d'un quilo de pes, però no només per això. En el seu interior ens trobem un Intel i5 de desena generació, 8 o 16 GB de memòria RAM DDR3 a 2.133 MHz i 512 GB de memòria SSD.

RedmiBook Air 13.3

La pantalla és la seva gran fort, amb un panell LCD de 13.3 polzades en resolucion 2.560 x 1080 píxels i format 16:10. És capaç de alcançar una brillantor màxim de 300 nits i el panell és de plasma, com en la gran majoria de portàtils de mercat actualment (sense oblidar la cobertura 100% sRGB).

L'acabo Air de fet deixa entreveure el seu propòsit més important: el pes. Perquè pesa només 1.06 quilos i es postula com un dels dispositius més lleugers per treballar i consumir multimèdia. Com hem dit, la seva major pega és que ara com ara es queda en territori xinès.

RedmiBook Air 13.3

Si bé estem davant d'un portàtil barat, Redmi ha tingut a bé incloure algunes característiques no massa comuns en aquesta classe de dispositius, com a cobertura 100% sRGB, connectivitat WiFi 6, càrrega via USB-C i tecnologia DC Dimming, per evitar parpelleigs a la pantalla. La bateria és de 41 Wh i el carregador que ve en la caixa és de 65W.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi RedmiBook Air 13.3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi RedmiBook Air 13.3 Intel i5 8G/512GB

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top