La Roborock H6 és la primera aspiradora escombra sense fil en el món que utilitza bateria de polímer de ions de liti. Desenvolupada especialment per Roborock, la seva bateria de pes lleuger ofereix temps d'ejecucion increïbles de 90 minuts a Eco i 10 minuts en maneres Max.

Xiaomi Roborock H6

La enginyeria de precisió, els materials avançats i una bateria molt lleugera donen lloc una aspiradora que només pesa 1,4 kg. Et resultés molt fàcil d'aixecar fins a les cantonades més altes i fins i tot de transportar d'una habitació a una altra, en vehicles i molt mes.

El sistema de purificació d'aire de cinc etapes filtra fins al 99,97% de les partícules de fins a 0,3 micres: només surt aire net a l'exterior de l'aspirador. Recolzat en un motor sense escombretes de 420 W, un impulsor multietapa genera una força de succió màxima de 150 AW. Aquesta és suficient per extreure partícules i àcars de les catifes, llits i entapissats de vehicles.

Xiaomi Roborock H6

No mes ansietat per la seva autonomia. Una brillant pantalla OLED Easy-View mostra clarament tota la informació critica, inclòs el nivell de bateria, el temps restant, la manera seleccionat, les alertes de manteniment i molt mes. A més, l'Roborock H6 ha estat dissenyada per durar a les llars més difícils, ja que està fabricada amb materials de primera qualitat, assegurant-li una llarga vida útil.

Elimina la fatiga manual amb un simple botó que bloqueja la succió. Deixa anar l'activador i contínua netejant. Tampoc el desagradable soroll et suposarà un problema, ja que aquest es minimitza mitjançant una càmera de amortiguació de soroll i un control avançat de l'flux d'aire, reduint encara més amb el filtre del darrere.

Xiaomi Roborock H6

Un cop hagis acabat, és hora de netejar-la i guardar-la. Els filtres davanters i del darrere, així com tot el dipòsit de pols, es desmunten fàcilment per rentar-los, la qual cosa augmenta la neteja general i perllonga la seva vida útil. Per últim, troba fàcilment el lloc perfecte per la seva disposició amb les opcions de base de càrrega independent i de muntatge en paret.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Roborock H6 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Roborock H6

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top