Avui us presentem el nou robot aspirador Xiaomi Roborock S6, successor del Xiaomi Vacuum 2 (que en alguns llocs el trobarem amb el nom Xiaomi Vacuum 3), per tant estem parlant del robot aspirador mes punter de la companyia a dia d’avui .

Xiaomi Roborock S6

Ara ens trobem amb un aspecte totalment premium, encontradonos amb un acabat en mat en comptes de brillantor. Mentre que la mida i el pes segueixen sent el mateix que el d’anteriors models. I a la part superior trobem 3 botons que ens permeten interactuar amb l’aspiradora de forma manual amb les funcions bàsiques. un perquè comenci amb la neteja, un altre per finalitzar-la i l’últim perquè comenci la càrrega.

Xiaomi Roborock S6

Per descomptat, podrem controlar-lo amb l’aplicació El Mi Home de Xiaomi on podrem veure tots els registres i dades de la neteja que ha fet el Roborock S6.

El soroll que emeten aquests robots sempre és molest, però una de les millores més importants del Roborock S6 és el del soroll, baixant fins als 58 dB, aconseguint ser bastant més agradable. Ja no és el so d’una aspiradora clàssica.

Xiaomi Roborock S6

El Xiaomi Roborock S6 munta els seus sensors en la part superior on trobem el làser principal que està en constant moviment per detectar obstacles, parets i distància a més de traçar la millor ruta possible.

I han millorat el programari que implementa aquest model, ja que han implementat diverses millores que ho permeten ser més eficient, en concret un 20% respecte al Vacuum 2. Per tant la neteja és molt mes rapida que altres robots aspiradors.

Xiaomi Roborock S6

Respecte a versions anteriors, una de les principals millores que implementa aquest Roborock S6 són les 5 tires de goma, en lloc de les 3 que portava abans la seva antecessora, d’aquesta manera atreu millor la brutícia a la zona de succió. El raspall principal també és nou fet de DuPont Zytel, un material que millora en un 250% la densitat de les truges i la suavitat d’aquest.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Roborock S6 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Roborock S6

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top