Malgrat que l’objectiu primari de Xiaomi és el al disseny, desenvolupament i venda de telèfons intel·ligents, apps i productes electrònics. També es dedica a un altre tipus de dispositius o electrodomèstics, com ara per a la llar. Doncs per a la llar Xiaomia ha llançat al mercat la nova Xiaomi Roidmi Al palmell Wireless Vacuum Cleaner. En aquest cas es tracta d’una còmoda i funcional aspiradora de mà sense fil ideal per a la neteja de la nostra llar.

Xiaomi Roidmi F8 Handheld Wireless Vacuum Cleaner

La Xiaomi Roidmi F8 Wireless Vacuum Cleaner pot realitzar una forta succió ja que compta amb un motor digital sense escombretes amb una velocitat de fins a 100.000 rpm. La potència de tota la màquina és de fins a 415W, i la potència de succió efectiva pot arribar a uns 115W. Això li permet treballar amb un volum d’aire rotatiu és d’alta velocitat ja que el motor és capaç d’arribar fins a 1100 litres per minut, i es pot produir fins 18,500 Pa de pressió d’aire, ideal per a recollir tot tipus de pols i pèls, i fins i tot el dels animals.

Com hem dit no necessita estar connectat a l’alimentacion electrica mitjançant un cable, ja que ve equipada amb una bateria de liti amb una capacitat de 2.500mAh, que és capaç de brindar a l’usuari una vida útil màxima de 55 minuts i és capaç de netejar una àrea d’uns 350 metres quadrats, és perfecte per a cases de grans dimensions.

Xiaomi Roidmi F8 Handheld Wireless Vacuum Cleaner

Aquesta Xiaomi Roidmi F8 Wireless Vacuum Cleaner compta amb un conjunt de capçals estil corró que inclou un corró de vellon suau i un raspall de corró de fibra de carboni, un raspall multifunció, una mànega d’extension, una vareta de connexió de metall i una base fixa de succion per a diferents superfícies com parets, a més d’un raspall de neteja, un cartutx de filtre i un adaptador per a càrrega l’aspiradora.

El millor d’aquesta Aspiradora de mà Xiaomi és que el pots utilitzar fins i tot en el teu cotxe o els teus sofàs, és capaç d’eliminar de manera fàcil les petjades, eliminar la brutícia tant dels seients, com les catifes, etc. ia més capaç de netejar al·lèrgens com fongs i bacteris. Però si el que aquestes buscant és un robot aspirador tens diferents opcions com: Xiaomi Mi Robot Vacuum o Xiaomi Mi Robot Vacuum 2.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Roidmi F8 Handheld Wireless Vacuum Cleaner mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Roidmi F8 Handheld Wireless Vacuum Cleaner

CUPON: BGCZEMF8P

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top