Benvinguts a l’anàlisi de l’escúter elèctric Xiaomi M365, vull dir per començar que estic molt sorprès amb l’scooter, i que després de diverses setmanes d’ús, no m’he caigut (he de reconèixer que sóc una mica maldestre), de fet la sensació de robustesa , agilitat i estabilitat que transmet l’scooter són molt bones.

Prezzo fantastico Xiaomi Scooter Mijia M365

Com que tinc la feina a 20 minuts caminant des de casa meva, m’ha servit per fer les proves del Xiaomi M365. Ara he passat de necessitar 20 minuts per anar a la feina a uns 5 o 7 minuts (depenent dels semàfors i de la quantitat de persones que hi ha pel carrer), la veritat és que està molt bé, tenint en compte que en total entre l’anada i la tornada de la feina necessitava 40 minuts al dia, ara són com a molt 15 minuts en total.

A la caixa a més de l’escúter conté un carregador, una clau per poder acabar de muntar l’scooter, unes rodes de recanvi, un adaptador per poder omplir les rodes i un petit manual.

Prezzo fantastico Xiaomi Scooter Mijia M365

Disseny i Materials

El scooter elèctric Xiaomi M365 aquesta fabricat completament en alumini, amb revestiments de goma per als manillars i goma antilliscant per als peus. Sens dubte la qualitat dels materials de l’escúter és molt bona i és una cosa que es nota des del primer moment que et puges al scooter.

El scooter de Xiaomi compta amb un fre de disc, regeneratiu i ABS (com si fos un Fórmula 1), així quan vam realitzar la frenada, aquest ajuda a recarregar una mica les bateries del patí. En el cas que anem veloçment, dir que trigarem a parar aproximadament entre 2 i 4 metres.

Prezzo fantastico Xiaomi Scooter Mijia M365

El M365 equipa un timbre analogic al manillar, on també hi trobem una llum davantera, el fre i la palanca de acceleracio. A la part del darrere incorpora una petita llum vermella que emet una parpelleig intermitent quan apliquem el fre.

Les rodes són inflables, gràcies a això tot just notarem els sots del camí (tot el contrari que amb les massisses, on notem tot el que passa per les nostres rodes al detall), això és d’agrair quan estem pujant i baixant les voreres.

Prezzo fantastico Xiaomi Scooter Mijia M365

El scooter és plegable, el procés de plegat és molt senzill i es pot fer en qüestió de segons, podent transportar amb les mans amb facilitat. També m’agradaria comentar que, en cas de trencament, punxades o qualsevol tipus d’avaria, Xiaomi disposa de recanvis per a qualsevol dels components d’aquest escúter M365. En aquest aspecte, podem estar realment tranquils.

Velocitat i Autonomia

El scooter elèctric Xiaomi M365 compta amb un motor brushless de 500w, capaç de suportar el pes d’una persona de fins a 100 kg, i us puc assegurar que els mou amb soltesa (jo pes sobre 93Kg). Sobre si puja costes, ja que si, fins i tot costes moderadament elevades (però no esperis pujar l’Everest, però això ens passarà amb qualsevol scooter elèctric, és un escúter no una nau espacial).

És capaç d’aconseguir una velocitat de 25km / h en mode normal, i en mode ECO arriba fins als 18km / h. Us puc assegurar que és mes que suficient per anar per ciutat, és una velocitat similar a les bicicletes que circulen al nostre voltant. I a més, penseu que si ens caiem a aquesta velocitat, ens endurem un bon cop.

Prezzo fantastico Xiaomi Scooter Mijia M365

En el cas del Xiaomi M365 veiem que ofereix una autonomia que aquesta entre els 20 i els 30 km. I us puc assegurar que és cert, no m’ha calgut carregar després de diverses setmanes d’ús.

conclusions

Després de diverses setmanes d’ús puc dir que estic encantat amb el Xiaomi M365, és àgil, ràpid, disposa d’una gran autonomia i és molt estable. Totalment recomanat per a aquelles persones que hagin de fer amb freqüència trajectes llargs caminant (com anar a la feina, o simplement moure’t per la ciutat), i sobretot si no poden utilitzar el cotxe o els transports públics.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Scooter Mijia M365 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Scooter Mijia M365

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top