Arriba la nova generació de robots de neteja Xiaomi. Abans de continuar hem d’anunciar que es tracta d’una reserva i que les comandes es gestionaran a partir del 18 de Novembre moment en què es cobraran aquests al mateix temps que es gestiona l’enviament.

Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner 2

Encara que en aparença sigui pràcticament idèntic al seu anterior versió trobem diferències molt significatives i un salt qualitatiu respecte a un dels gadgets tecnològics mes venuts en l’últim any a tot el món.

Les novetats més importants que trobem són bàsicament dos: en primer lloc se l’ha incorporat mopa, que és una cosa que ja vam veure anteriorment en diferents hacks que alguns usuaris de la xarxa havien realitzat i en segon lloc s’ha augmentat la potència de succió fins als 2000 pa, convertint-se en el mes potent del mercat

Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner 2

Altres novetats són: la capacitat de bateria també és superior, de manera que podrà netejar cases més grans i amb una eficiència poques vegades vista a causa de la seva espectacular algoritme de neteja. També s’ha millorat el nivell de soroll, ara és sensiblement més silenciosa

Una altra de les seves característiques millorades ha estat la seva capacitat de superar obstacles que s’ha ampliat fins als 2 centímetres d’altura per la qual cosa catifes d’allò més espesses, petits graons o portes d’alumini ja no seran un problema.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner 2

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top