Avui us presentem el casc Xiaomi Smart4u per a ciclistes, patinets etc … Arriba el bon temps, i a molts ens ve de gust començar a fer esport amb bicicletes, bicicleta elèctrica o patinets elèctrics però sobretot la protecció és el més important.

Xiaomi Smart4u

M’encanta el disseny del casc. ho veig bastant elegant. La part exterior del Casc Smart4u Xiaomi aquesta fabricada de policarbonat amb una protecció IPX4 que suporta la corrosion de l’aigua, el seu interior encoixinat aquesta compost de material EPS, el que garanteix lleugeresa i comoditat en l’ús diari, ja que és un aïllant tèrmic.

Xiaomi Smart4u

El Xiaomi Smart4U compta amb un flux d’aire optimitzat que abasta tot l’interior del casc, de manera que l’aire fresc entri pel frontal per fer sortir el calent per la del darrere, això és bastant important per evitar que l’ús del casc sigui incòmode . Sens dubte, una de les millors característiques d’aquest Smart4U és que és totalment impermeable i que per tant el podem utilitzar el dia de pluja. Xiaomi.

Com era d’espera Xiaomi també ha pensat en la seguretat i li ha aplicat una banda LED indicadora perquè siguem ben visibles al carrer i puguem rodar a la nit. Aquesta banda LED funciona mitjançant una bateria recarregable de 455 mAh que ofereix segons Xiaomi fins a 36 hores d’autonomia i 3 modes de llum diferents.

Xiaomi Smart4u

Banggood 40€AQUI

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top