Xiaomi no para de donar un pas a el front, i no deixa de sorprendre'ns amb els seus nous i revolucionaris productes. Avui ens ofereix el millor en tecnologia en un robot aspirador, per a la llar, el Xiaomi Trouver RLS3. És com bé diu el nom, una aspiradora d'ultima tecnologia, és així per la seva arquitectura premium.

Xiaomi Trouver RLS3

Aquesta equipat amb una navegació làser per poder monitoritzar en temps real i mapejar amb tota precisió cada habitació de casa teva. Gràcies al seu programari intel·ligent, permet a l'Xiaomi Trouver RLS3, detectar qualsevol obstacle i saltar sense cap problema.

Té una potència de succió d'2000PA i una autonomia de fins a 120 min, que són mes que suficient per cer una neteja completa. Aquest aspirador fa un pas més enllà, té un dipòsit d'aigua de 270ml que li permet fregar a més d'aspirar.

Xiaomi Trouver RLS3

A més, Xiaomi, et permet controlar el Xiaomi Trouver Finder LDS amb l'aplicació oficial, 4 modes de aspirat, 3 de fregat i personalització de el nom de cada habitació. A més, si creies que això era tot, fins i tot queda mes! És compatible amb la vostra assistent de veu, perquè puguis ordenar una neteja sense moure't de l'sofà.

Xiaomi Trouver RLS3 en resum és un robot aspirador que aspira i frega, amb navegació làser, autonomia de fins a 120 minuts, potència de succió de 2000PA i dipòsit d'aigua per poder fregar. El que el converteix en una de les millors opcions.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Trouver RLS3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Trouver RLS3

CUPON: ESEP23

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top