I Xiaomi segueix en la seva línia de llançar nous productes en aquesta ocasió li ha tocat a una nova barra de so per al saló, la Xiaomi TV SOUNDBAR, aquesta barra de so té un disseny minimalista i simple amb un cos elegant que queda bé en tots les llars. Amb un cos amb disseny de ratlles llargues i un frontal recobert en tela.

Xiaomi TV SoundBar

És un complement ideal per a qualsevol televisió que tinguem. Aquesta barra de so Xiaomi compta amb amb una configuració de vuit unitats d’altaveus, amb dos tweeters de cúpula, dos subwoofers de 2,5 polzades i 4 radiadors passius.

La sortida de so promet ser molt natural amb un rang de freqüència d’entre 50 i 25.000 Hz ia més ofereix connexions per poder connectar-li qualsevol dispositiu. La barra meva TV Speaker també tindrà connectivitat Bluetooth, de manera que a més de poder utilitzar-la per la televisió també es podrà connectar a qualsevol dispositiu.

La barra té amb 7 botons en la seva cara superior per a reduccion de volum, bluetooth, entrada auxiliar, entrada lineal, SPDIF, interfície òptica i volume rocker. Sent el seu maneig molt intuïtiu,

Xiaomi TV SoundBar

La Xiaomi La meva TV Speaker compta amb diverses entrades una òptica, àudio AV, S / PDIF, mini-jack de 3,5 mil·límetres, connexió Bluetooth, entrada d’àudio òptic, entrada coaxial, entrada per so estèreo per dos RCA.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi TV SoundBar mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi TV SoundBar

CUPON: 6C4CF5F474

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top