El nou robot aspirador Xiaomi Mijia STYJ02YM de la signatura asiatica Xiaomi. És molt similar a l’líder en vendes, el Xiaomi Vacuum 2, però amb unes millores molt interessants, alhora que necessàries. Mentre que el disseny segueix la mateixa línia que les antecessores aspiradores.

Xiaomi Vacuum 2 V2 PRO

Vam trobar un nou processador, l’R16-J acompanyat de la Cortex-A7 amb una freqüència de 1.2 GHz. La GPU Mali 400 és l’encarregada de realitzar en temps real les rutes de neteja a un menor temps. Si no volem que netegi alguna de les habitacions de la casa, es podrà configurar sense la necessitat de posar objectes a la porta.

D’altra banda el sistema de navegació làser LDS també aquesta renovat, ara és mes precís i més ràpid. A més compta amb 12 sensors multidireccionals encarregats de detectar nous obstacles ràpidament, a part d’evitar caure per les escales o zones perilloses per al robot.

Xiaomi Vacuum 2 V2 PRO

La capacitat de succió de el nou Xiaomi Mijia STYJ02YM aquesta ala altura de les noves generacions de robots aspiradors, aconseguint els 2.100 Pa. Que la potència del seu motor aquest en els 33W no ha estat cap inconvenient a l’hora del seu rendiment, és mes, ha millorat amb escreix. Disposa de 3 maneres per aspirar: normal, ràpid i en profunditat. Tot això es podrà programar des de la app El Mi Home a l’igual que qualsevol funcionalitat de la Mijia STYJ02YM.

Disposa d’un tanc d’aigua de control intel·ligent de 200 ml per fregar la casa que protegeix fins i tot el terra de fusta. Disposa d’un sensor que ens avisa quan el mateix tanc aquesta quedant-se sense aigua. La bateria de 3.500 mAh dóna per netejar una casa d’uns 180 m2, més o menys equival a 110 minuts per a una única càrrega.

característiques principals

  • Dimensions: 350 x 350 x 94,5 mm
  • Pes: 3,6 kg
  • Soroll: 69 db – 76 db
  • Potència de succió: 2100 Pa
  • Filtre: HEPA
  • Capacitat de dipòsit: 300 ml
  • Tanc d’aigua: 200 ml
  • Bateria: 3.200 mAh
  • Connexió Wi-Fi a 2,4 GHz

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Vacuum 2 V2 PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Vacuum 2 V2 PRO

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top