El nou robot aspirador Xiaomi Viomi V2 PRO es converteix en un dels em millor potència de succió de l’mercat. Aquesta aspiradora neix sota la mà d’Xiaomi i Viomi, i ve a ribalizar amb el totpoderós Roborock S6, on fins i tot té més poder de succió.

Xiaomi Viomi V2 PRO

Ja veníem avisant, la potència de succió d’aquest Xiaomi V2 és única. Això es deu a a el motor NIDEC que implementa, gràcies a això té una potència de succió màxima de 2150Pa. Per tant és capaç d’aspirar amb qualsevol tipus de brutícia sense importar la grandària o la ronya que hi hagi.

Xiaomi Viomi V2 PRO

A l’igual que la majoria de robots aspiradors, la forma d’aquest Viomi V2 és rodona com ja han adquirit tots aquests dispositius acabat en un color gris amb tons en negre, que li donen aquest aspecte tan elegant. La mida d’aquest nou dispositiu és de 35 x 35 x 9,45 cm i un pes de 3,3 Kg. El xassís que protegeix aquest robot aspirador és de plàstic ABS molt resistent tant a cops com caigudes. Pel que fa a el corró principal i els seus raspalls fets de niló i TPE el que ho fan molt resistent i alhora suau per no danyar el sòl.

I a la part superior trobem el làser LED encarregat de donar-li tota la informació en tot moment a l’robot, d’aquesta manera aconseguirà traçar el millor camí per a la neteja de la llar a l’igual que evités topar amb obstacles i parets.

Xiaomi Viomi V2 PRO

Aquest model inclou un recipient unico per a fregar i aspiradar. En la versió anterior, teniem dos recipients separats i havia de decidir si volem aspirar o fregar. Ara admet multimapeo per triar que parts de la casa netejar i controlar de el tanc d’aigua des de la app.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Viomi V2 PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Viomi V2 PRO

CUPON: BGCZDVM2P

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top