Avui parlarem de la Xiaomi Vitamer Automatic, una batedora sense fil amb fulla d’acer inoxidable, vas de 350 ml en Tritan i nansa de transport.

Funciona amb una bateria de liti de gran autonomia de 2.000 mAh de capacitat, que es carrega en un màxim de 4 hores i et permet molt de temps d’ús continuat. Es carrega mitjançant un cable USB (ja inclòs), i podràs fer servir aquesta batedora en qualsevol lloc en el qual et trobis, sent molt pràctica per endur amb tu de vacances i no haver de renunciar als millors sucs i batuts.

Xiaomi Vitamer Automatic

La Vitamer Automatic d’Xiaomi aquesta feta en materials de qualitat i que no contenen substàncies nocives: el cos i el got estan fabricats en una combinació de Acrylonitrilo i Tritan, una resina segura per a la salut i de gran duresa.

Inclou una esmolada fulla d’acer inoxidable que no només reduirà els trossos d’aliments a polpa en pocs segons, sinó que a més és extraïble, per la qual cosa netejar la batedora després serà molt senzill.

Xiaomi Vitamer Automatic

Amb una potència de 65 W i un dipòsit de 350 ml, podràs gaudir d’un saludable got de batut de fruites o vegetals en qualsevol moment de el dia i lloc, ja que inclou una còmoda nansa superior per la qual transportar-la. Les seves mesures són de 7,82 cm de diàmetre i 23,4 cm de llarg.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Vitamer Automatic mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Vitamer Automatic

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top