Xiaomi ha tornat a llançar una màquina per caminar anomenada WalkingPad C1, perquè puguem fer exercici sense que haguem de sortir de casa, estic ve molt bé quan no tenim molt temps lliure, o no podem fer esport fora de casa ja sigui per mal temps , o perquè no hi hagi un lloc adequat a prop per poder exercitar-se.

Xiaomi WalkingPad C1

Sobre les velocitats que es poden assolir amb el Xiaomi WalkingPad C1, el màxim són 6 km / h i el mínim que pot arribar a la plataforma per caminar és de 0.5 km / h. La mida de la plataforma per caminar és 1449 * 528 * 114 (llarg * ample * alt) i l’àrea de la banda per córrer és de 1200 * 400 en mm). I com limitació tenim que el pes màxim que pot suportar la màquina d’exercicis Xiaomi WalkingPad C1 és de fins a 110 kg.

Xiaomi WalkingPad C1

Sobre la informació que ens ofereix, hi ha una llum indicador a la part davantera de la plataforma per caminar. Ve amb un control remot, que ens informa de l’estat actual de la caminada (distància, temps, calories) i per descomptat, ens permet controlar la cinta de caminar. La WalkingPad C1 es pot usar tant en interiors com en exteriors. Com era d’esperar hi ha una aplicació exclusiva per telèfons, amb les funcions i informacion usuals d’aquest tipus de dispositius.

Xiaomi WalkingPad C1

Un dels majors problemes que tenim amb aquestes màquines per fer exercici, és on guardar-les quan hem acabat de fer exercici, ja que el WalkingPad C1 pot plegar-se en un espai molt reduït.

Xiaomi WalkingPad C1

El motor de la cinta per caminar inclou tres maneres: la manera d’espera, la manera de velocitat constant i la manera automàtic. El Xiaomi WalkingPad C1 és una alternativa molt adequada i més còmoda a les cintes de córrer. Les cintes de córrer ocupen molt espai i són molt difícils de moure, mentre que la màquina de condicionament físic consumeix molt poc espai i es pot moure amb facilitat.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi WalkingPad C1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi WalkingPad C1

Gearbest 326€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 326€AQUIACTUALITZAT
Banggood 389€AQUINOU

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top