Aquesta és la Xiaomi WalkingPad és una cinta amb unes dimensions reduïdes, serà plegable per ocupar menys espai i compta amb rodes perquè sigui més fàcil el seu transport, el que et permetrà guardar-la en qualsevol buit que tinguis a casa. Vull remarcar que la XiaomiA1 Folding Walking Machine és una cinta de caminar, no de córrer.

Xiaomi WalkingPad

Xiaomi WalkingPad incorpora un panell LED on apareix el temps d’ús, amb el nostre telèfon podem controlar el funcionament de la cinta, encara que també compta amb un comandament que permet controlar-ho. Per descomptat, es pot vincular amb el nostre telèfon mòbil a través de l’aplicació El Mi Home de Xiaomi, podrem valorar i veure els registres dels nostres entrenaments o passejos, podrem regular i controlar la cinta.

Xiaomi WalkingPad

Xiaomi Youpin ofereix ofereix dos modes de funcionament, d’una banda es troba la manera manual en què la cinta circula a una velocitat constant independentment del moviment de l’usuari, i d’altra banda també ens ofereix una manera automàtic, en aquesta manera la cinta és capaç de detectar la velocitat i la força de la gambada de l’usuari i adaptar automàticament la velocitat de la cinta a elles de manera que l’exercici sigui molt més eficaç i més complet.

Xiaomi WalkingPad

Pel que fa a les dimensions de 120 x 41,5 centímetres i un pes de 28 quilograms, capaç de sorta pesos màxims de 90 quilograms, també permet regular la velocitat de la cinta entre els 0,5 i els 6 quilòmetres per hora. La Xiaomi WalkingPad aquesta fabricada amb materials d’alta qualitat, la seva estructura està realitzada en una aliatge d’alumini per a reduir el pes de la màquina però reforçar l’estructura, al costat de materials resistents als cops i al desgast.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi WalkingPad mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi WalkingPad

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

CUPON: BG4835e1

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top