Avui parlarem del model Wanbo T6 Max , sent Wanbo una marca que aquesta dins del grup Xiaomi . Impressiona amb la brillantor de 550 ANSI lumenes, el sistema Android TV i també l'aparença elegant

Xiaomi Wanbo T6 Max

Només medeix 195 x 137 x 201 mm i pesa poc menys de dos quilos . El Wanbo T6 Max és extremadament portàtil, i en aquest cas, és important perquè, altrament, el projector Wanbo és gairebé independent.

Té un xip LCD amb una llum LED que es pot projectar Resolucion nativa Full HD en proporcions 16:9 i 4:3, amb la seva màxima lluminositat aconseguint 550 lumens ANSI !. A més, el T6 Max té una lent de vidre, no de plàstic, per a una imatge òptima i té enfocament automàtic i ajust Keystone, alhora que també està equipat amb WiFi de doble banda per veure'l des del telèfon mòbil.

Xiaomi Wanbo T6 Max

A diferència de la majoria de projectors, també hauria de cercar una font; aquí, trobaràs TV Android 9.0 preinstal·lat, que executa un Amlogic T972 amb 2 GB de RAM i 16 GB de memòria integrada, amb el Wanbo T6 Max també Bluetooth 5.0 per connectar auriculars o altaveus sense fil.

Si no ho té o no ho desitja, no cal ja que està equipat amb dos altaveus estèreo amb una intensitat total de 10W , que en combinació amb el ventilador silenciós, són suficients per tenir una gran experiència d'usuari. Al paquet, trobareu un comandament a distància amb ordres de veu, que normalment acompanya tots els dispositius amb Android TV .

Xiaomi Wanbo T6 Max

Gràcies a Android TV , té suport per a totes les plataformes de streaming populars, com Netflix, Disney +, HBO, Prime Video, però també el grec Novaflix i CosmoteTV Go, sense haver de ficar-se amb les patents!

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Wanbo T6 Max mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Wanbo T6 Max

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top