El Xiaomi Watch Color és el nou rellotge intel·ligent Xioami, i com característiques més cridaneres, té una esfera d’acer inoxidable amb una pantalla de 1,39 polzades AMOLED de 454 × 454 píxels de resolucion, bateria què pot arribar fins a 22 dies i ni més ni menys que 1.540 combinacions diferents per a les corretges, impossible avorrir-se.

Xiaomi Watch Color

Quant a la personalització de l’Xiaomi Watch Color us puedeo assegurar que no us aneu a avorrir, estem parlant que té 1.540 comibinaciones, per a això tenim 2 colors per a l’esfera, 110 watchfaces per col·locar-set corretges diferents a triar, sis d’elles en silicona i una altra amb pell de cocodril.

Quant als esports que pot quantificar el Xiaomi Watch Color, tenim 10 maneres esportius per a la medicion de dades reals: running, bicicleta, muntanya, senderisme, cinta de córrer, bicicleta eliptica, passeig, fitness, natació i natació esportiva competitiva.

Xiaomi Watch Color

En l’apartat de la connectivitat i sensors de l’Xiaomi Watch Color cal dir que va molt bé equipat, tenim Bluetooth 5.0 BLE i NFC, mentre que els sensors integrats inclouen pulsòmetre, GPS, acelerometro, giroscopi, sensor magnètic, barometre i sensor de llum ambiental.

Té una bateria de 420 mAh que, segons el propi fabricant, li permet tenir una autonomia de fins a 14 dia amb ús regular, 22 dies en mode estalvi i 22 hores usant-ho a ple rendiment, sens dubte són molt bons numeros. I no em vull oblidar de comentar que compta amb suport per a targetes ESIM. I a més, amb resistència a l’aigua i esquitxades 5 ATM.

Xiaomi Watch Color

Característiques Xiaomi Watch Color

  • Pantalla de 1,39 polzades AMOLED 454 x 454 píxels.
  • Dimensions: 46,2 x 53,3 x 11,4 mm.
  • Bateria 420 mAh.
  • Sensores: Sensor cardíac, acelerometro, Giroscopi, Sensor magnètic, Barometro, Llum ambiental, GPS / GLONASS i NFC.
  • Resistència: 5 ATM.
  • Connectivitat: Bluetooth 5.0 BLE.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Watch Color mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Watch Color

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top