Avui portem una oferta sobre un amplicador de wifi de Xiaomi que portava temps volent publicar informació sobre el, de fet el tinc a casa i estic molt satisfet amb el. Em refereixo al Wifi Xiaomi PRO. Un nou model amb millors característiques i millors acabats. Es tracta d’un equip de dues antenes amb disseny d’endoll en color negre mat. L’objectiu principal d’aquest amplificador és ampliar la cobertura de les connexions Wi-Fi 2,4Ghz i 5Ghz, per millor la connexió de casa.

Xiaomi Wifi PRO

Entrant més en detall el Xiaomi Pro compta amb una velocitat de transferència de fins a 300 Mbps i una excel·lent cobertura de fins a 150 metres quadrats, ideal per a casa grans o per a empreses grans que necessiten grans connexions. el firmware s’actualitzés automàticament sense necessitat d’haver de tocar res per prevenir tot tipus de vulnerabilitats.

Xiaomi Wifi PRO

Compta amb dues antenes, una velocitat de 300Mbps i un rang addicional de fins a 150 metres en espais oberts i 80 metres en àrees tancades. El Xiaomi Pro 300M és capaç de gestionar la connexió de 64 dispositius diferents. I té unes mesures molt reduïdes, en concret, 6.90 x 6.90 x 3.50 cm, no ocupa gairebé espai.

El funcionament d’aquest amplificador és molt senzill, s’ha de posar a prop del router, i perquè comenci a funcionar s’ha de configurar des de l’app La meva Home de Xiaomi. A continuació, veuràs com la llum parpelleja en groc, per després activar-se amb la llum blava, i ja estaria llest per utilitzar.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Wifi PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Wifi PRO

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top