Porto un temps observant els projectors de la marca XGIMI, que és una de les marques que pertany a Xiaomi, el que li aporta el grau de qualitat que estem acostumats per a la marca Xiaomi. En concret avui us parlaré del XGIMI Play X, és un projector portàtil pel que és ideal per llevarnolo de vacances i poder veure la televisió com si estiguéssim a casa.

XGIMI Play X

Internament el projector compta amb una CPU Mstar 6A848 de quatre nuclis que funciona amb un xip GPU Mali-G51. La màquina ve amb 2 GB de RAM i un emmagatzematge secundari intern de 8 GB. És suficient per poder reproduir pel·lícules o vídeos d’alta resolució a Play X sense cap problema tècnic.

La resolució de pantalla estàndard de Play X és 1920X1080dpi. El dispositiu és HDR 10, de manera que la projecció de colors es veu clara i precisa. A la reproducció màxima, pot projectar amb una brillantor que aquesta dins d’un rang de 600-800 lúmens ANSI.

XGIMI Play X

Els altaveus interns de Play X han estat optimitzats pel so estereo d’Harman Kardon. El so envoltant de doble canal que el projector pot oferir és realment impactant. XGIMI ha realitzat un excel·lent treball per a proporcionar un bon sistema de so, sobretot tenint en compte que és un dispositiu portàtil.

El projector pesa al voltant de 1,6 quilograms i té una mida de 113.5 mm x 145 mm x 171.5 mm. El sistema compta amb una bateria incorporada de 17.100 mAh, aquesta molt bé, ja que és capaç de suportar un dia complet sota un ús moderat.

XGIMI Play X

Ve amb un comandament a distància i és compatible amb control de veu. El XGIMI Play X es pot connectar amb dispositius de xarxa o externs sense cables mitjançant WIFI. I per cert, és molt silenciós.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi XGIMI Play X mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi XGIMI Play X

Banggood 565€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 695€AQUINOU
CUPON: GBXGIMIHALO

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top