Xiaomi ha tret un nou portàtil, basant-se en els bons resultats que han tingut els portàtils Xiaomi han fet que la fabricant asiàtica segueixi apostant per aquest mercat amb el nou RedmiBook 14. Sent un gamma mitjana no s’ha oblidat de gairebé res.

Xiaomi RedmiBook 14

En l’apartat del processador hi trobem 2 configuracions disponibles, i5-8265u o i7-8565u d’octava generació, a qui l’acompanya la targeta gràfica NVIDIA GeForce MX250, força millor a la d’Intel que solen implementar aquests models. Tot i que la memòria RAM és per a ambdues versions de 8GB, l’emmagatzematge intern si que és configurable, podent triar entre una SSD de 256 o 512GB. El fabricant ens assegura que ve amb un sistema de ventilació eficient, sent l’àrea de ventilació un 25 per cent més gran pel que fa als models de la competència.

Xiaomi RedmiBook 14

Aquest RedmiBook 14 compta amb una pantalla mat, pel que és antireflejos, de 14 polzades i una resolució Full HD (1920 x 1080 píxels). El frontal superior gairebé sense marges és un 81,2 per cent de pantalla. Com ja hem vist el disseny és alguna cosa al que Xiaomi li dóna molta importància. Gràcies al seu xassís platejat d’alumini aconsegueix aquests acabats tan premium i un pes força lleuger de 1,5kg

A la part inferior del portàtil trobem un lector d’empremtes realment ràpid i efectiu. A més Xiaomi ha decidit implementar en aquest RedmiBook 14 el NFC i així poder desbloquejar amb la nova polsera Mi Band 4 de la companyia, aquesta és l’única personalització que porta el Windows 10.

Xiaomi RedmiBook 14

La durada de la bateria del RedmiBook 14 és de 10 hores d’ús, però el que cal destacar és l’ús de la tecnologia Modern Standby, que permet encendre l’ordinador des del mode repòs en 1,2 segons. Aquest RedmiBook 14 arriba amb el programari ja preinstal·lat, en aquest cas Windows 10 i tot el seu paquet d’Office.

Les millors ofertes per aconseguir el Xioami RedmiBook 14 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xioami RedmiBook 14 i7 8GB/512GB

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top